- کاشت ناخن چیست ؟
- انواع روش های کاشت ناخن چیست ؟
- مزایا و معایب کاشت ناخن چیست؟
- کاشت ناخن چه مزایایی دارد ؟
- آیا کاشت ناخن موجب ابتلا به سرطان می شود؟
در حال حاضر کاشت ناخن یکی از روش های زیبایی ناخن است. استفاده از ناخن های مصنوعی ، پودرها، ژل ها و لاک های راهکار هایی برای داشتن ناخن های زیبا و خیره کننده است. این روش ها سطح کلی ناخن شما را می پوشاند. که می توانید در خانه یا سالن های آرایشگری انجام دهید. کاشت ناخن علاوه بر زیبایی ها و یک سری معایب و عوارض نیز دارد که در مقاله “مزایا و معایب کاشت ناخن” به آن می پردازیم.آموزشگاه آرایشگری زنانه هنرسرا از یکی از برترین آموزشگاه کاشت ناخن است.
کاشت ناخن چیست ؟
به قرار دادن لایه از مواد را کاشت ناخن می گوییم که روش های مختلفی مانند کاشت ناخن قالبی ، ژله ای ، پودری و … وجود دارد.
مزایا و معایب کاشت ناخن
قبل از آنکه اقدام به کاشت ناخن های خود کنید بهتر است با مزایا و معایب کاشت ناخن آشنا بشوید. اگر شما جزو ناخن کاران هستید بهتر است موارد زیر را به خاطر بسپارید و به مشتریان خود گوشزد کنید تا در صورتی که از ناخن های کاشته شده خود مراقبت نکنند چه خطراتی آن ها را دنبال می کند.
مزایای کاشت ناخن
همه ما دیگر با مزایا کاشت ناخن آشنا هستیم . ما در بخش به چند مورد از آن ها اشاره می کنیم.
ترک عادت جویدن ناخن
از آنجایی که بسیاری از افراد عادت دارند به هنگام استرس و یا حتی در شرایط عادی ناخن های خود را بجوند ، کاشت ناخن یکی از راه هایی است که فرد این عادت مضر را ترک کند.
تنوع بالا و قیمت مناسب
کاشت ناخن به دلیل داشتن روش های مختلف در انجام آن که بر اساس مواد مصرفی تقسیم بندی می شوند، همه افراد با هر سطح درآمدی می تواند یکی از این روش ها را انتخاب کرده و ناخن های خود را درست کنند.
ظاهری زیبا و شیک
کاشت ناخن به ناخن های شما زیبایی می بخشد ، باعث کشیده شدن ناخن های شما و ایجاد ظاهری بی نقص و طبیعی می کند.
محافظت از ناخن های طبیعی
بسیاری از مردم تصور می کنند که استفاده از ناخن مصنوعی باعث تهدید سلامتی می شود ، اما از کاشت ناخن برای محافظت از ناخن های شکننده استفاده می شود.
معایب کاشت ناخن
کاشت ناخن به طور کلی آسیب جدی به ناخن های شما وارد نمی کنند اما اگر مراقبت های لازم را از ناخن های کاشت شده انجام ندهید ممکن است عوارض زیر را برایتان به وجود بیاورد.
تغییر رنگ ناخن
به دلیل اینکه در کاشت ناخن، سطح ناخن به طور کامل پوشیده می شود، اکسیژن کافی به ناخن نمی رسد. همین امر باعث تغییر رنگ ناخن ، کدر شدن و کاهش رشد ناخن می شود.
نازک شدن سطح ناخن و جذب مواد شیمیایی
برای انجام کاشت ناخن، سطح رویی ناخن را با سوهان برقی میتراشند. که این کار باعث نازک شدن سطح رویی ناخن می شود و امکان جذب مواد شیمیایی از روی ناخن به پوست وجود دارد.
امکان جدا شدن ناخن از پوست
اگر ناخن های خود را به صورت بلند کاشته باشید . هنگام استفاده نادرست از آن ها برای باز کردن قوطی کنسرو و غیره امکان شکستن ناخن وجود دارد و این کار باعث می شود تا ناخن اصلی شما از پوست و گوشت جدا شود.
امکان ابتلا به سرطان ریه
هر چند احتمال آن پایین است. اما هنگام کاشت ناخن، گاز هایی از آن خارج می شود که می تواند آرایشگر و حتی مشتری را مسموم کند. این نوع مسمومیت شبیه مسمومیت الکلی بوده و قرار گرفتن طولانی مدت آرایشگر در معرض این گاز ها امکان ابتلا به آسم و حتی سرطان ریه را در فرد افزایش دهد.
احتمال افزایش اگزما و حساسیت
مواد مناسب کاشت و چسب ناخن گاهی می تواند باعث اگزما و حساسیت روی قسمتی که با آن تماس داشته اند بشود. معمولا این علائم بین 48 تا 96 ساعت بعد از اتمام کار به صورت سرخی پوست، ضایع خارشی و تاول بروز می کند. دقت کنید ممکن است در هنگام دست با سایر قسمت ها مثل صورت و چشم این حساسیت ها انتقال یابد.
ابتلا به قارچ ناخن
گاهی بعد از کاشت ناخن، ناخن افراد به رنگ های زرد، قهوه ای و سبز در می آید که نشانه ای برای وجود قارچ های میکروسکوپی در ناخن است که از کراتین ناخن تغذیه می کنند. کراتین ناخن ، قسمت سخت ناخن است ما به دلیل کاشت ناخن مکرر و استفاده از چسب و مواد باعث ضعیف شدن در مقابل قارچ های میکروسکپی می شوند.
عفونت های قارچی بسیار واگیر دار هستند و می توانند به افراد مختلف و سایر قسمت های بدن مانند پوست و مو انتقال پیدا کنند. برای درمان این نوع قارچ ها باید زمان طولانی سپری کنید که گاهی به 3 سال نیز می کشد.
به وجود آمدن عفونت باکتریایی
عفونت باکتریایی که به رنگ سبز هستند در زیر ناخن ها به دلیل رفتن آب زیر ناخن مصنوعی به وجود می آیند. امکان ابتلا به این نوع باکتری ها در ناخن های بلند طبیعی نیز شایع است.
به یاد داشته باشید این عوارض حتی بعد از برداشتن کامل ناخن ها ادامه دارند. زیرا باید یک دوره رشد ناخن ها تکمیل شوند که در ناخن های دست حدود 6 ماه و ناخن های پا به یک سال نیز می کشد.
جدا کردن کاشت ناخن
اگر یکی از علائم بالا داشته اید یا با خواندن مقاله تصمیم به جدا کردن ناخن های کاشته شده خود دارید روش زیر ساده ترین روش برای جداسازی آن در خانه است .
برای این کار به
- آستون 100 درصد
- فویل
- پنبه
- پافر
- و پولیش نیاز دارید.
ابتدا پنبه ها را به آستون 100 درصد آغشته کرده و روی ناخن هایتان بگذارید. سپس آن ها را با فویل قرار دهید و اجازه دهید به مدت نیم ساعت در این حالت باقی بماند.
بعد از برداشتن فویل ها با استفاده از پافر ناخن ها را از گوشه فشار دهید تا بلند شود . در انتها پولیش را روی ناخن هایتان بکشید تا چسب و مواد اضافه از روی آن پاک شود.
اگر می خواهید احتمال ابتلا به عوارض بالا را کاهش دهید، حتما پیش یک ناخن کار مجرب و حرفه ای این کار را انجام دهید.